Hjemmelavet svamperavioli
Ingredienser:
1 pakke wonton
750 g champignon
1 løg
50 g revet ost
2 spsk mælk
1 spsk tørret ramsløg
salt og peber
1) Husk at tø wonton'erne op i køleskab natten over.
2) Hak løget og steg det gyldent i lidt olie.
3) Tilsæt svampene og steg det hele forholdsvis hårdt, indtil alt vand er fordampet. Rør hyppigt rundt.
4) Tilsæt ost, mælk og krydderi og lad massen køle af.
5) Fordel halvdelen af wonton'erne ud på bordet og afsæt ca. 2 tsk fyld på midten. Overskydende fyld kan bruges som bund for raviolien eller som pålæg.
Ingredienser:
3 glaskål
25 g fast gedeost
2 spsk granatæble-balsamico
1 spsk rapsolie
1 tsk hyldeblomstsalt
lidt karse
1) Start med at skære bund og top af glaskålen, og skær den så fint ud på et mandolinjern. Riv også osten på dette eller brug en gulerodsskræller.
2) Bland balsamico, olie og salt i en skål.
3) Overfør 1/3 af glaskålen til en skål og hæld 1/3 af dressingen over. Drys med lidt ost. Gentag to gange og brug til sidst resten af osten. Drys med lidt karse og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar